Информация и резервации

GSM за ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА РАДОСТ, Скобелево.
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА РАДОСТ
ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА РАДОСТ, Скобелево. Село Скобелево, Община Павел баня, ул. Ген.Скобелев 11А
Телефони за контакт с ЦЕЛОДНЕВНА ДЕТСКА ГРАДИНА РАДОСТ, Скобелево. 04358221

Информация

ЦДГ Радост, Скобелево е целодневна детска градина с общинско финансиране.

 

Директор на Целодневна детска градина Радост, Скобелево е г-жа Адрияна Христова.

Още Детски градини в Община Павел баня